Kära trädgård…

Växthuset en kylig vårmorgon

Växthuset en kylig vårmorgon

Jag har inte haft mycket ork för dig i år. Det fanns så många planer, men det blev en fråga om hur jag mår. Men du levererar ändå en del på så gott som egen hand, där jag bara behövt hjälpa till litegrand. Nya tag nästa säsong, även om jag är otålig och vill att allt ska ske på en gång.

 

Det är en långsam process med trädgård. När vi flyttade till det här huset bestod tomten av enbart gräsmatta – supertrist. Vi gör allt från början med andra ord. I år tog iordningställandet av hönshuset och hönsgården den tid och ork som fanns. Slutmålet är att vi ska kunna vara självförsörjande på grönsaker (de man odlat själv går inte ens att jämföra med de man köper i affären – bättre på alla sätt och vis) så stor del av året som möjligt, inspirationen kommer från Skillnadens trädgård som lyckats mycket väl med detta.

Grönkålen odlas i en nättunnel som håller kålfjärilen och andra skadegörare borta.

Grönkålen odlas i en nättunnel som håller kålfjärilen och andra skadegörare borta.

trädgård07

trädgård03

Zucchini

Zucchini

trädgård01

trädgård04

trädgård02

trädgård05

trädgård06svarthöns06

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>